International Sales Manager

Medec International groeit en breidt zijn team graag uit met gemotiveerde en gepassioneerde mensen. Werk je graag in een hecht team waar je de internationale verkoop van innovatieve & levens ondersteunende medische toestellen begeleidt, dan ben jij de M/V die we zoeken!

 

Medec International specialiseert zich in anesthesietoestellen, met een sterke focus op de veiligheid van de patiënt, innovatie en betrouwbaarheid.

 

Aangezien we ons team willen uitbreiden, zoeken we een:

 

International sales manager (m/v)

 

Functieomschrijving:

Na een inwerkperiode waarin je ons productengamma en distributiekanalen leert kennen, sta je in voor de ontwikkeling en opvolging van het bestaand cliënteel en ga je ook actief op zoek naar nieuwe klanten en distributiekanalen. Je bouwt een duurzame relatie op met de klanten om ook hun uitdagingen en beslissingsfactoren te begrijpen. Je stelt mee verkoopprognoses op voor alle producten en gebruikte kanalen.

 

Profielvereisten:

Je bent een gedreven onderhandelaar met minstens 5 jaar B2B sales ervaring en je hebt een enthousiaste persoonlijkheid. Internationale ervaring in uitrustings-en investeringsgoederen is een troef. Een sterke ondernemingszin, aangevuld met een gezonde dosis communicatieve skills en het behalen van de vooropgesteld resultaten zijn jouw op het lijf geschreven.

 

Je beheerst vlot het Nederlands, Engels en Frans. Met een distributeursnetwerk in reeds 80 landen heb je een stevige interesse in internationale business. Tot 25% reizen schrikt jou dan ook niet af.

 

Aanbod:

Je komt terecht in een ambitieus en innovatief groeibedrijf met een open bedrijfscultuur waar persoonlijk contact zowel intern als extern wordt gewaardeerd.

Je ontvangt een competitieve verloning op basis van je ervaring, competenties en potentieel.

Reageren:

Spreekt deze uitdaging u aan? Aarzel dan niet en stuur zo snel mogelijk jouw motivatiebrief met CV met duidelijke vermelding van de functietitel ‘International Sales Manager’ naar: Medec International bv, Wijngaardveld 14, 9300 Aalst Mail HR@medec-intl.be

 

Prospectie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

© 2020 created by Saffelberg Investments. All rights reserved.