Saffelberg is constantly seeking to attract entrepreneurs and leaders for its portfolio companies.

Contact: isabelle.deurbroeck@saffelberg.com or discover us on LinkedIn

Productiemanager

Medec International groeit en breidt zijn team graag uit met gemotiveerde en gepassioneerde mensen. Werk je graag in een hecht team waar je de productie leidt van innovatieve & levens ondersteunende medische toestellen, dan ben jij de M/V die we zoeken!

Koppel voor uitbating 

De POPELIER is een gewaardeerd en stijlvol steak-restaurant in Gooik en opende zijn deuren in juli 2016. Wij zijn dringend op zoek naar een dynamisch en enthousiast koppel om het succes van Popelier verder te zetten, met een hoge mate van autonomie

R&D Manager

Medec International groeit en breidt zijn team graag uit met gemotiveerde en gepassioneerde mensen. Werk je graag in een hecht team waar je de R&D afdeling leidt waar innovatieve & levens ondersteunende medische toestellen ontwikkeld worden? Dan ben jij de M/V die we zoeken!

Restaurant Manager

Restaurant Popelier is gevestigd te Gooik en opende zijn deuren in juli 2016. De succesvolle lancering werd onlangs bekroond door een snelle opname in de Gault & Millau gids. Om onze groei verder te zetten zijn we op zoek naar een Restaurant Manager met uitstraling en dynamisme.

Technical Sales Support

Medec International groeit en breidt zijn team graag uit met gemotiveerde en gepassioneerde mensen. Werk je graag in een hecht team waar je de sales afdeling leidt waar innovatieve & levens ondersteunende medische toestellen ontwikkeld worden? Dan ben jij de M/V die we zoeken!

© 2020 created by Saffelberg Investments. All rights reserved.