Saffelberg is constantly seeking to attract entrepreneurs and leaders for its portfolio companies.

Contact: isabelle.deurbroeck@saffelberg.com or discover us on LinkedIn

Financieel & Administratief Directeur

Medec International groeit en breidt zijn team graag uit met gemotiveerde en gepassioneerde mensen. Draag je graag bij aan de groei van Medec, en werk je graag in een hecht team waar je de finance afdeling leidt? Dan ben jij de M/V die we zoeken!

International Sales Manager

Medec International groeit en breidt zijn team graag uit met gemotiveerde en gepassioneerde mensen. Werk je graag in een hecht team waar je de internationale verkoop van innovatieve & levens ondersteunende medische toestellen begeleidt, dan ben jij de M/V die we zoeken!

Productiemanager

Medec International groeit en breidt zijn team graag uit met gemotiveerde en gepassioneerde mensen. Werk je graag in een hecht team waar je de productie leidt van innovatieve & levens ondersteunende medische toestellen, dan ben jij de M/V die we zoeken!

R&D Manager

Medec International groeit en breidt zijn team graag uit met gemotiveerde en gepassioneerde mensen. Werk je graag in een hecht team waar je de R&D afdeling leidt waar innovatieve & levens ondersteunende medische toestellen ontwikkeld worden? Dan ben jij de M/V die we zoeken!

© 2020 created by Saffelberg Investments. All rights reserved.